Header Ads

Путін осквернив мощі Миколая Чудотворця ФОТОрепортаж, 2 ВІДЕО


Російські ЗМІ поширили новину про те, що президент РФ Володимир Путін завітав в храм Христа Спасителя, де приклався до мощей святителя Миколая Чудотворця.

Відомий на весь світ вбивця і педофіл вирішив, напевне, таким чином попіаритись, продемонструвавши свою релігійність та віру в Бога.


"Він прийшов до влади, вбиваючи сотні цивільних осіб", - сказав про Путіна вбитий ним Литвиненко.

На совісті Путіна не лише вбивства своїх співгромадян. Те, що за наказом цієї "побожної" людини відбувається зараз на сході України та в Сирії відомо всьому світу.

Як відомі й інші порочні пристрасті російського президента. Знаменитий випадок з Путіним, коли він поцілував 6-річного хлопчика в живіт, облетів весь світ. Тоді преса була спантеличена таким вчинком президента. Сам Путін також не зміг виразно пояснити, навіщо поцілував хлопчика.


Але на повний голос про Путіна, як про педофіла, заговорили світові ЗМІ після публікації доповіді про вбивство Литвиненка. Тоді сплили листи екс-шпіона КГБ, в яких він стверджував, що Путін був педофілом, а свої інтимні стосунки із юнаками приховував і знищував, використовуючи становище керівника ФСБ.

Хоча все це навряд чи здивувало самих росіян. Адже підозріло ласкаві стосунки з чужими дітьми, причому переважно чоловічої статі, виникають у російського президента практично скрізь, де б він не знаходився. Після знайомства з дитиною і хтивих посмішок, обов'язково слідують обійми, а часто і поцілунки.




Тому не виникає ніяких сумнівів у тому, як кваліфікувати дії Путіна стосовно мощів Миколая Чудотворця. Після такого "прикладання" святитель мав би три рази в домовині перевернутись від нанесеної скверни. Адже поцілунок цього злочинця гірший від поцілунку Іуди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", британські видання вийшли із матеріалами про справу Олександра Литвиненка, де Путін згадується як вбивця, педофіл та корупціонер.


Джерело: https://znaj.ua
На платформі Blogger.