Header Ads

Голодні бунти: як бойовики розправляються з мітингувальниками


Люди бояться виходити на мітинги, оскільки бойовики вмить усе вирішують за допомогою зброї

Жителям окупованих територій Донбасу все складніше виживати. Але вони бояться виходити на мітинги через те, що терористи влаштують розправу над людьми.

Про це повідомив Герой України і підпільник Володимир Жемчугов в інтерв'ю "ОРД". Він зазначив, що в 2014 році жителі окупованих територій перестали отримувати українські пенсії і зарплати. Через це в Красному Лучі майже 25 пенсіонерів померли від голоду.

Коли ж люди почали вимагати від бойовиків соціальні виплати і зважилися вийти на мітинг, терористи миттєво придушили акцію протесту.

"І ось як цей протест закінчився: висмикнули з натовпу найкрикливіших і зробили постріл у ногу. Решта самі розбіглися. Так закінчуються всі голодні бунти там", - розповів Жемчугов.

Він додав, що в Антрациті пенсіонери також вийшли на мітинги. Люди скаржилися на російські неякісні продукти і завищені ціни. Але протести так і не принесли ніякого результату. Бойовики вирішують усе дуже просто - випускають дві черги з автоматів над головами незгодних.

Жителі зневірилися і не чекають змін. Ті, хто втратив роботу на окупованих територіях, їдуть на заробітки в Росію. Люди вже зрозуміли, що судів як таких немає, і всім керує військова комендатура.


Джерело: https://znaj.ua
На платформі Blogger.