Чому в готелі завжди можна легко відрізнити іноземця від росіянина
Уже далеко не в перший раз в готелях Росії або Білорусі мене приймають за іноземця.
На сніданку офіціант по-англійськи уточнює, яку каву я бажаю і щиро дивується, коли я з посмішкою відповідаю, що говорю по-російськи.
Знаєте чому так відбувається?
Насправді, все просто. Вони роблять висновок, дивлячись на їжу, яка стоїть переді мною на сніданок.
Ось так виглядає стіл типового російського, як в готелі на батьківщині, так і де-небудь за кордоном: в тарілки навалено все, що тільки можна. Буквально кілограм-півтора їжі.
Все, що не влізло на основну тарілку, лежить на одній-двох додаткових поруч. Таке враження, що людина три дні не їла перед приїздом на місце готель або, навпаки, боїться, що в найближчі дні їжі більше не буде.
І саме так виглядає сніданок більшості іноземців. Ну хіба що круасан або тост ще присутній.
Розповідайте чесно, як у вас йде зі шведським столом на сніданку в готелі?
Теж навалюється гору або снідаєте помірно, вважаючи за краще невелику кількість їжі?
Джерело: http://uainfo.org