Header Ads

За ваші грошики: в Раді вже засвітився "щасливчик" з iPhone X ФОТО


Як ні в чому не бувало прийшов на роботу

У вівторок, 7 листопада, на роботу до Верховної Ради з'явився народний депутат від "Відродження" Віталій Хомутинник. Та не сам прийшов, а з новеньким iPhone X. В українських онлайн-магазинах "іграшка" із самою невигадливою комплектацією обійдеться мінімум в 1725 доларів (46 495 гривень).


На фотографії, зробленій журналістом "КП в Україні", Хомутинник хвалиться новим гаджетом перед коллегама по парламенту. Зокрема, на фото видно, як однопартієць Артем Іллюк з цікавістю розглядає нове "придбання" Хомутинника.

За даними журналістів, новим iPhone X обзавівся також Олександр Фельдман з "Волі народу".


У 2016 році, коли вийшов iPhone 7, першим в Раді з ним засвітився соратник Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко з "Батьківщини".
У серпні Печерський райсуд Києва дозволив Генеральній прокуратурі провести позапланову перевірку декларації Хомутинника в рамках розслідування про ухилення від сплати податків.

За підрахунками "Опори", Хомутинник є другим в списку найбагатших депутатів Верховної Ради. У 2015 році він задекларував 570 тисяч доларів, 850 тисяч євро і 32 млн гривень готівкою.


Джерело: https://znaj.ua
На платформі Blogger.