Header Ads

Водій вивозить "вантаж 200" з АТО роздовбаною "Газеллю"


"Це Слава. І Газель 1997 року випуску. У Слави сумні очі і неслабий тремор в руках. У Газелі іржа по бортах, наскрізні дірки, відвалюється балон з газом і вона періодично ламається.

 Слава третій рік возить тіла загиблих бійців додому і в морги. Сам живе в Дніпропетровській області, до АТО пару десятків кілометрів. Славина Газель возила і по дванадцять тіл одночасно, в санітарних мішках. Влітку в спеку", - розповів Сініцин.

Волонтер порахував. Що за три роки російської агресії Слава на своїй машині перевіз 1200 тіл загиблих. Роман Сініцин попрохав меценатів допомогти Славі придбати нову машину. Наступного дня після появи посту у Facebook водієві почали телефонувати вищі військові чини й погрожувати. Славі говорили, що "зараз аферисти під вас назбирають купу грошей" і "ви нас підставили" .

Паралельно окремим відповідальним за тему дєятєлям з Міноборони в чинах полковників і вище. Якщо ви не перестанете наярювати Славі, погрожувати і розказувати свою стандартну маніпуляцію - я вас роз*бу на молекули. З прізвищами, посадами і досьє", - написав на своїй сторінці Роман Сініцин.

Від початку війни загинуло більше 9800 осіб. 23 тис. українців було поранено.


Джерело: http://gazeta.ua



На платформі Blogger.