Header Ads

Коштом мiста львiв'янам, якi мають субсидiї, встановлять лiчильники на гарячу та холодну воду


Пiд час засiдання виконкому Львiвської мiськради ЛМКП "Львiвтеплоенерго", ЛКП "Залiзничнетеплоенерго" та ЛМКП "Львiвводоканал" надiлили функцiєю замовникiв робiт iз встановлення квартирних приладiв облiку для тих споживачiв, кому призначенi субсидiї на оплату житлово-комунальних послуг.

Загалом йдеться про близько 10 тисяч лiчильникiв, вартiсть яких разом iз монтажем становитиме понад 6 мiльйонiв гривень, пише газета Експрес.

"Мiсто заплатить за лiчильники та монтажнi роботи навiть у тому разi, якщо в однiй квартирi доведеться встановити чотири прилади облiку, -- розповiдає Олександр Одинець, керiвник управлiння iнженерного господарства Львiвської мiськради. -- Встановлення лiчильникiв дасть змогу економити кошти мiсцевого бюджету. Це близько 2,4 мiльйона гривень на мiсяць. Рiч у тiм, що держава не вiдшкодовує повної сплати за холодну та гарячу воду вiдповiдно до встановлених норм".

До слова, згiдно з даними обласного управлiння статистики, торiк призначено субсидiї на оплату житлово-комунальних послуг 151 208 сiм'ям у Львовi, а прилади облiку води в мiстi мають близько 82% споживачiв.


Джерело: http://lvivexpres.com
На платформі Blogger.