Header Ads

"Думали, після Криму у нас все буде добре. А з кожним роком все гірше і гірше"


Кубанський козак Панчук, який "був готовий померти за Путіна", вирішив підтримати Навального: 

У Росії великий резонанс викликало публічну заяву терориста-козака Панчука, який раніше брав участь в окупації Криму, а після допомагав російським бойовикам на Донбасі, про підтримку російського опозиціонера Олексія Навального. За словами терориста Панчука, його ставлення до Путіна змінилося після початку війни на Донбасі в 2014 році.

26 березня, подивившись в інтернеті на вуличні протести проти корупції, кубанський козак-терорист Євген Панчук вирішив приєднатися до виборчої кампанії опозиційного лідера Олексія Навального. Виступ російського терориста в дискусійному клубі в Краснодарі 15 квітня наробило багато галасу. Видання стали публікувати інтерв'ю з "козаком, який" був готовий померти за Путіна ", а тепер вирішив підтримати Навального".

У виступі і інтерв'ю бойовик Панчук розповідав, як з іншими терористами-козаками їздив "приєднувати" Крим "(він навіть носить дві відповідні" медалі "), але що його ставлення до війни з Україною змінилося після початку бойових дій на Донбасі. 20 квітня терорист Панчук зібрав прес-конференцію в Краснодарі, в приміщенні штабу Навального, і там був атакований групою людей - в нього кидали яйцями і борошном, облили молоком. 

Терористові Панчуку 47 років, він народився в Краснодарі, закінчив восьмирічку, ПТУ, потім, за словами російського бойовика, підлогу чіл освіту за спеціальностями "юрист і юриспруденція" і "менеджмент", працював на підприємствах міського господарства в Єйську і Краснодарі. Одружений, четверо дітей. У козацькому русі, говорить терорист Панчук, він з перших днів, 25 років: "Я родової козак , діди, прадіди, батьки - всі козаки ". Еволюцію своїх політичних поглядів за останню чверть століття терорист Панчук описує так:" У 90-е життя у нас була важка.

 Розпад Радянського Союзу як і всі сприйняв: розвалився і розвалився. Особливих протестів не було. Мені був 21 рік, треба було вчитися, працювати, сім'ю утримувати. Якось виживали, як і всі. Єльцина ми зневажали і зараз зневажаємо. Коли Єльцин сказав: ось ваш президент, Путін, того ніхто не знав. Перше ставлення до Путіна було: що Єльцин нам хорошого може запропонувати? Так ми всі ці роки до Путіна ставилися. Згадайте, які акції протесту були до подій в Криму - у нього рейтинг був нульовий. Тут трапляється Майдан на Україні, події в Криму - рейтинг у нього відразу злітає до 86%, він стає "збирачем російських земель". 

Ну, думали, зараз заживемо, після Криму у нас все буде добре. А з кожним роком все гірше і гірше. Навесні [2014 го] у нас починається війна на Донбасі, хлопці наші, молоді козаки гинуть, ми їх ховаємо одного за одним. Природно, зараз у мене вкрай негативне ставлення до Путіна ". 

"За 17 років, що Путін перебуває при владі, він нас народом не визнав. Ми все своє життя боремося, з початку 1991 року, і збираємося як народ, не як служиві стан: у нас не все можуть тримати зброю, у нас є люди похилого віку 70-80 років, школярі, студенти, лікарі, вчителі, професори. Ми ж народ, ми не все служимо. А за 17 років, за які він нас народом не визнав, яке буде ставлення? Хто сидить на зарплаті, дружинниками працює - бачите, провокація була сьогодні, хто на зарплату, цю акцію влаштували. А хто нормальні козаки - поруч зі мною сиділи, в тому числі представник офіційного реєстрового війська, молодий хлопець ", - додав терорист Панчук. 

" 26 березня біля мене змінилася думка саме про Навальний, про опозицію. Про Путіна у мене змінилося думка різко, коли наші козаки, добровольці поїхали воювати на Донбас. У Криму була тисяча козаків, грубо кажучи, а на Донбас, наскільки я знаю, і це навіть завищені цифри, поїхало менше ста козаків. З тих козаків, що були в Криму, поїхали одиниці. Вони ідейні, в травні поїхали, а в серпні вже хлопці загинули. Двоє козаків, що були на прес-конференції, теж воювали, вони ще в 2015 році повернулися, зрозуміли, що проти своїх братів воювати вони не хочуть, що ця війна неправильна, що війна спеціально затягується. 

У січні 2015 роки я на сході виступав проти війни з Україною, на мене різко з критикою обрушилися, було розгляд жорстке, аж до виключення з суспільства за це. Нам весь час говорили, що Навальний - це агент Держдепу, там вийшли незрозуміло хто, провокатори, алкоголіки, наркомани, гомосексуалісти. Я не пішов на цей мітинг. А коли я побачив, що там адекватні люди, у мене змінилося думка не про Путіна, - у мене до нього ще з 2014 року негативне відношення, - у мене змінилося думка про Навальний, - що він позитивний чоловік. Після цього я став підтримувати саме Навального. А проти самого Путіна я виступав ще з 2014 року ", - підкреслив терорист Панчук. 

" Путіна терпіти ми вже не хочемо . Президенту більше двох термінів не можна обиратися - у нього починається зоряна хвороба, синдром Наполеона починається: треба [йому] в Сирії воювати, треба з Україною воювати. А наступна війна у нас, знаєте, з ким буде - з Білоруссю. Ось подивіться. Вони ж безвізовий режим ввели з Європою. А наближені Путіна кажуть: народ не хоче в Європу, він в Росію хоче.

 Десять чоловік в якомусь селі білоруському піднімуть російський прапор, і що тоді, наші війська введуть? Мовляв, народ Білорусі не з Європою, він з Росією? Це ж брехня. Люди хочуть жити по-людськи, подорожувати по всьому світу, в Європу. Білорусія - теж цивілізована країна, а нас зараз заганяють в XVII століття - все кругом вороги, навколо Росії ополчилися, одна Росія найбільша, з усім світом воює. А ви такі бідні, нещасні, голодуйте, адже війна проти Росії йде, санкції ввели. А проти нас санкцій немає, проти Росії ніхто санкції не ввів, газ все у нас купують. Я їжджу по всьому світу, мене всюди пускають. Ввели санкції проти двох десятків злодіїв, приватних компаній, а ви в ці казки вірите ", - резюмував терорист Панчук.


Джерело: http://censor.net.ua
На платформі Blogger.