Header Ads

У США за добу короновірус забрав стількіж життів, як теракт 11 вересня в Ню-Йорку.

У США найбільше смертей від COVID-19. За добу 30 квітня зафіксували  смерть 2909 осіб.

 

Зростання смертності у США спостерігається в час, коли частина штатів оголосили про відновлення роботи бізнесу та "повернення до нормального життя". Ілюстрація REUTERS. У США найбільше смертей від COVID-19 за добу 30 квітня, зафіксували смерть 2909 осіб.


  У світі за добу зафіксовано понад 80 тисяч нових випадків COVID-19. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Голос Америки". "Це майже стільки ж втрат, як під час терористичних атак у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року. Тоді, за офіційними даними, померло або зникли безвісти близько 2973-особи йдется в повідомленні. 

Зазначається, що зростання смертності у США спостерігається в час, коли частина штатів оголосили про часткове відновлення роботи бізнесу та "повернення до нормального життя". 

"Останнім часом американськими штатами прокотилась хвиля протестів проти карантинних заходів. Найгучніші акції протестів відбулися у Каліфорнії, Колорадо, Іллінойсі, Нью-Джерсі, Теннессі, Нью-Йорку та Флориді", - підкреслює видання. 

  Серед штатів, що вже оголосили послаблення карантинних обмежень і почали відновлювати роботу життєво не важливого бізнесу, є Джорджія, Південна Кароліна, Теннессі, Техас. У Джорджії відновив роботу майже увесь бізнес. Фахівці попереджають, що кількість померлих внаслідок захворювання коронавірусом може бути вищою за офіційні дані, оскільки багато пацієнтів помирають вдома та їх не включають до статистики. 

  Крім того, чимало людей з COVID-19 помирають від інфаркту й вони також не завжди входять до статистичних даних. Довідка: Станом на 3 травня у США зафіксовано 1 132 539 випадків коронавірусу, з них 29 078 за останню добу. Померло з початку епідемії 66 369 осіб, за останню добу – 1426. 


Джерело: https://www.unian.ua
На платформі Blogger.