Header Ads

Як і коли Україна відновить транспортне сполучення

Стало відомо, як і коли Україна відновить транспортне сполучення


 Стало відомо, як і коли Україна відновить транспортне сполучення
При позитивній епідемічній ситуації залізничні перевезення в Україні можуть відновити з 1 червня, а авіасполучення з 15 червня.

 Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

 За його словами, робота транспорту поступово відновлюватиметься, починаючи вже з цього тижня: з 22 травня — регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні; з 25 травня — перевезення пасажирів у метро; з 1 червня — залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні; з 1 червня — міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом; з 15 червня — прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом. Міністр зазначив, що для роботи транспорту є обов’язкові вимоги, а саме масочний режим, температурний скринінг працівників, постійна дезінфекція транспорту.

Також Криклій додав, що якщо рейси здійснюватимуть у регіони, в яких не послабили карантин, то транспорт може бути заповнений лише на половину від кількості місць для сидіння за умови розсаджування пасажирів з вільним місцем поруч, спереду та позаду.
Джерело:https://strichka.com
На платформі Blogger.