Header Ads

Перемога! 4 українці стали світовими зірками завдяки Forbes (ФОТО)



Щорічно американське видання Forbes публікує список найуспішніших людей до 30 років в 10 категоріях. Цього року до рейтингу потрапили чотири українця.

Двоє українок Анна Кареніна і Дарина Шаповалова потрапили в рейтинг в категорії мистецтво. 20 річний студент Антон Марчук – в категорії право і політика. Харків’янин Дмитро Запорожець став одним з найкращих IT-підприємців.


Анна Коломоєць народилася в 1995 році в Кременчуці. Закінчила там середню художню школу, після чого вступила до коледжу Київського національного університету технологій та дизайну.

Модельну кар’єру Анна почала в 14 років і з’явилася на обкладинці журналу ТОП-10.

У 2012 році у віці 16 років Анна представила свою першу колекцію на малому подіумі тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days.

У наступні роки дівчина представляла свої колекції на тижні моди в Лондоні в рамках платформи Fashion Scout, на великому подіумі Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, яка була відзначена fashion-редактором Vogue Italy.

У жовтні 2013 року бренд Anna K став переможцем конкурсу для дизайнерів Design It.

У січні 2015 року Anna K представила капсульну колекцію футболок і світшоти, створену спільно з французьким брендом Les (Art) Ists.

Футболки дизайнера можна придбати, в середньому, за 3500 гривень. Плаття ж досягають 15-20 тисяч гривень. Піджаки – 25 тисяч гривень.

На даний момент колекції Анна К представлені в 40 магазинах в 25 країнах.







Джерело: fakty.ictv.ua
На платформі Blogger.