Header Ads

Депутати придумали нову "данину" для автомобілістів


В Україні власників автомобілів з європейської реєстрацією, незалежно від того, громадянами якої країни вони є, хочуть змусити платити по 2 євро на день.

Відповідний законопроект подали на розгляд парламентського Комітету з питань податкової та митної політики. Його автором виступив народний депутат від "Народного фронту" Максим Бурбак.

Українці моментально відреагували на таку ініціативу. Користувачі Facebook обурюються і пишуть гнівні коментарі.

Багато хто впевнений, що така ініціатива лобіює інтереси "автомагнатів (олігархів), що недоотримують гроші через українців, які знайшли спосіб користуватися якісними європейськими машинами за ціною у три рази нижчою, за аналогічні, які продаються в Україні".

"Замість прийняття законів, які дозволять громадянам придбати авто за цінами Європи, депутати Верховної Ради на чолі з Бурбаком вирішують здирати з водіїв по 2 євро на день", — обурюються автомобілісти в Facebook-спільноті "Авто Євро Сила".

Українці також ткнули Бурбака носом у його декларацію, де сказано, що у нього є дві земельні ділянки (площею 1000 і 2474 квадратних метрів), п'ять квартир, будинок і 22 машини.

Враховуючи це, користувачі відзначили, що "мабуть, Максим Бурбак, працює у ВР виключно для інтересів громадян, а все майно йому, напевно, бабуся подарувала".

Зазначимо, активісти спільноти Авто Євро Сила зібралися в середу під будівлю комітету, де мав розглядатися законопроект, щоб не дати депутатам схвалити кабальне нововведення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поляки обмежать ввезення машин з іноземною реєстрацією до України у зв'язку з труднощами на кордоні і величезними чергами.


Джерело: https://znaj.ua
На платформі Blogger.