Header Ads

Матері чекають: стало відомо, коли відбудеться наступний обмін полоненими


Дату повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука

Новий етап полоненими на Донбасі швидше за все відбудеться в лютому або березні. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука в ефірі каналу "NewsOne".

"Я дуже сподіваюся, що мова йде про лютий-березень, швидше навіть про лютий. Таке у мене відчуття і передчуття", - сказав Лою.

Ці терміни заступник міністра пов'язав з майбутніми виборами президента Росії, які відбудуться 18 березня. Він вважає, що обмін полоненими буде вигідним для чинного глави РФ.

"Справа в тому, що в березні повинні пройти вибори пана Путіна, чергові вибори на посаду президента РФ, і йому було б непогано в процес виборів увійти в білій дозі миротворця", - зазначив Лою.

Він також підкреслив, що всі 4 роки позиція російської влади полягає в словах: "нас тут немає".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 15 листопада 2017 року Віктор Медведчук звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням надати сприяння в обміні.Великий обмін утримуваними особами за формулою «306 на 74» відбувся 27 грудня 2017 року. На сьогоднішній день завдяки участі Віктора Медведчука з полону повернуті 478 громадян України.


Джерело: https://znaj.ua
На платформі Blogger.